Termeni si conditii de utilizare a portalului e-manageri.ro

 

Prin termenul de "Utilizator" se inteleg toate persoanele, fizice si/sau juridice, care acceseaza oricare din paginile si sectiunile portalului e-manageri.ro, indiferent de motiv.

 

Termenii “Servicii”, "Contract", “Utilizator”, “Furnizor”, "Termeni si conditii", “Politica”, “Reguli de utilizare”, "Acord", “Portal”, "Site", "Site-uri" sunt folositi pentru a desemna conditiile de utilizare

 

 

e-manageri.ro” este un portal de afaceri ce se adreseaza intreprinzatorilor si potentialilor intreprinzatori, managerilor si persoanelor care doresc sa se informeze despre ceea ce se intampla in mediul de afaceri. Serviciile sunt oferite utilizatorilor de portalul “e-manageri.ro” cu conditia acceptarii “termenilor si conditiilor” de utilizare, publicate de Academia Comerciala Satu Mare prin intermediul “e-manageri.ro”.

Vizitarea paginilor portalului si publicarea de informatii pe “e-manageri.ro” implica acordul utilizatorilor privind termenii si conditiile de utilizare, iar utilizarea informatiilor cuprinse in site se poate face numai potrivit prevederilor prezentate in “termeni si conditii”

Academia Comerciala Satu Mare poate revizui oricand acest document, ceea ce va conduce automat la anularea oricarui alt document anterior. De aceea va sugeram sa vizitati periodic paginile referitoare la “termeni si conditii”. Folosirea in continuare a serviciilor “e-manageri.ro” reprezinta acceptarea modificarilor aduse termenilor si conditiilor de utilizare a portalului “e-manageri.ro”.


Prin completarea formularului de inregistrare si marcand casuta corespunzatoare rubricii “accept termenii si conditiile de utilizare”, apasand pe butonul de “salveaza” va declarati acordul dvs. cu prezentele servicii oferite.

Inainte de a accepta termenii si conditiile, utilizatorul (userul) are obligatia de a citi “termenii si conditiile de utilizare” integral.


1. Servicii oferite

Portalul ”e-manageri.ro” asigura utilizatorilor posibilitatea de a accesa si de a publica on-line informatiile dorite prin intermediul retelei Internet. Cei interesati in promovarea firmelor, produselor, serviciilor si a oportunitatilor de afaceri pot publica anunturi si informatii in sectiunile specifice cu temele anterior enuntate.

e-manageri.ro” isi rezerva dreptul de a accepta la inscriere doar acele informatii pe care le considera utile pentru utilizatorii sai si care indeplinesc un anumit standard de calitate.

Serviciile “e-manageri.ro” includ mesaje cu caracter administrativ si mesaje privind noutatile aparute pe “e-manageri.ro”. Utilizatorii inregistrati vor primi periodic acest tip de mesaje, care sunt implicite calitatii de utilizator “e-manageri.ro” ele nefiind considerate spam-uri. Renuntarea la ele nu este posibila decat prin renuntarea la calitatea de utilizator inregistrat ‘e-manageri.ro”. Utilizatorii inregistrati pot fi contactati si pot contacta ceilalti utilizatorii inregistrati prin intermediul mesageriei interne, portalul avnd functiuni de tip b2b.


2. Inregistrarea utilizatorilor

Inregistrarea utilizatorilor nu este obligatorie in cazul in care doriti doar sa vizualizati informatii existente in portal. In cazul in care doriti sa publicati (postati) informatii despre o firma sau organizatie, sa publicati anunturi, cereri sau oferte devine obligatorie inregistrarea dvs. ca si utilizator, ceea ce presupune crearea unui cont pe “e-manageri.ro”. Pentru a va putea inregistra ca si utilizator trebuie sa obtineti un “nume utilizator” valid si sa alegeti o “parola”. In procesul de creare a contului sunteti obligat sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra precum si o adresa de e-mail valida. Veti primi un e-mail cu confirmarea inscrierii dvs., care va contine numele de utilizator si parola cu care va veti putea conecta la “e-manageri.ro”.

Pentru a deveni un utilizator inregistrat accesati sectiunea de “Login/Creare cont” a portalului.

Atentie: “e-manageri.ro” nu va solicita date confidentiale despre persoanele fizice care se inscriu in portal (buletin, CNP, etc). Datele pe care insa le veti furniza despre firma pe care doriti sa o prezentati in portal sdau in numele careia doriti sa postati anunturi trebuie sa fie reale. Furnizarea de informatii false cu scopul procurarii de eventuale avantaje este sanctionata de legea romana.


3. Obligatiile Utilizatorilor

Ca utilizator neinregistrat, aveti posibilitatea de a accesa informatiile oferite de “e-manageri.ro” “asa cum sunt”, acceptand ca Academia Comerciala Satu Mare nu raspunde sub nici o forma de continutul acestora. Utilizatorii neinregistrati au obligatia ca prin actiunile lor sa nu afecteze functionarea portalului si sa nu defaimeze activitatea “e-manageri.ro”. Accesarea acestui site releva faptul ca acceptati aceste conditii, care intra in vigoare odata cu prima utilizare a site-ului.

Atat ca utilizatori neinregistrati cat si ca utilizatori inregistrati sunteti singurii raspunzatori de relatiile stabilite / derulate cu ceilalti utilizatori.

Utilizatorul inregistrat se obliga sa nu furnizeze, la inregistrare, informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Academia Comerciala Satu Mare avand dreptul, in cazul in care constata acest lucru, sa suspende sau sa desfiinteze contul utilizatorului. Ca utilizator inregistrat sunteti de acord ca e-manageri.ro nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul portalului.

Utilizatorul inregistrat se obliga sa isi asume intreaga responsabilitate pentru informatiile pe care le furnizeaza prin intermediul portalului e-manageri.ro, sa nu publice informatii false in sectiunile acestui portal. Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati/postati.

Utilizatorul inregistrat isi asuma urmatoarele obligatii:

- sa pastrareze confidentialitatea parolei si a contului de utilizator inregistrat;

- sa nu isi atribuie o falsa identitate;

- sa mentina, sa innoiasca, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

- sa nu adauge informatii in rubrici care nu au legatura cu continutul informatiei;

- sa nu colecteze si sa nu transmita date personale despre ceilalti utilizatori;

- sa nu foloseasca adresele de contact ale altor utilizatori pentru trimiterea de mesaje nesolicitate (Spam);

- sa nu afecteze sau sa nu intrerupa serviciile, serverele sau retelele conectate la portal, sau sa incalce orice cerinte, politici sau regulamente ale retelelor conectate la acest portal;

- sa nu insinueze ca anumite informatii introduse de utilizator pe site sunt furnizate de e-manageri.ro, fara a avea acordul prealabil;

- sa nu copieze, traduca, vinda sau adapteze nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit;

- sa nu publice materiale al caror autor nu este sau in privinta carora nu are acordul autorului, sa nu publice materiale ilegale, obscene, vulgare, defaimatoare, rasiste, instigatoare sau xenofobe, de amenintare sau insulta fata de alti utilizatori, sau materiale cu caracter explicit sexual;

- sa nu incarce, posteze, difuzeze sau transmita in orice alt mod orice informatii/continut pentru care nu are dreptul legal de transmitere sau difuzare, indiferent de sistemul juridic, romanesc sau strain;

- sa nu promoveze sau furnizeze informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale;

- sa nu incarce, posteze, difuzeze sau transmita in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, “spam-uri”, scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alte forme de solicitari;

- sa nu publice informatii eronate, in scopul obtinerii de avantaje materiale sau al manipularii cererii si ofertei de pe o anumita piata;

- sa utilizeze periodic serviciile “e-manageri.ro”;

- sa isi stearga contul creat pe “e-manageri.ro” si toate anunturile in cazul in care considera ca acest portal nu ii protejeaza interesele sau nu ii respecta dreptul la confidentialitate.

Acceptand “termenii si conditiile” impuse de “e-manageri.ro” sunteti obligati sa acceptati ca Academia Comerciala Satu Mare nu va fi raspunzatoare sub nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile rezultand din:

- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor portalului;

- costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin sau de pe “e-manageri.ro”

- orice alta problema legata de serviciile site-ului.


4. Limitarea raspunderii furnizorului

Academia Comerciala Satu Mare are dreptul :

- sa suspende sau sa sisteze, fara notificare prealabila, contul utilizatorului inregistrat, precum si sa refuze incercarile curente sau viitoare de accesare a portalului, de catre utilizatorul suspendat sau sistat;

- sa stearga informatiile oricarui utilizator care prin continut sau forma incalca precizarile mentionate la “obligatiile” utilizatorului, indiferent de tipul de utilizator;

- sa stearga materialul postat de utilizatori in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens;

- sa modifice serviciile oferite, precum si termenii si conditiile din prezentul contract;

Academia Comerciala Satu Mare, prin intermediul “e-manageri.ro” publica informatia “asa cum este”, si nu raspunde pentru continutul ei. In consecinta, nu raspunde pentru nici o dauna prezenta sau viitoare, directa sau indirecta, ce ar putea rezulta din accesarea informatiilor cuprinse pe acest portal.

Academia Comerciala Satu Mare nu garanteaza acuratetea, calitatea, sau credibilitatea informatiilor publicate de catre utilizatori, si nu are obligatia de a verifica in avans materialul dat spre publicare.

Academia Comerciala Satu Mare nu are nici o obligatie pentru daunele produse utilizatorilor, indiferent de tipul utilizatorului. Academia Comerciala Satu Mare nu are nici o obligatie pentru daunele produse de utilizatorii portalului unor terte persoane sau firme.

De asemenea, Academia Comerciala Satu Mare nu raspunde de :

- eventualele erori, intreruperi sau pierderea conexiunii;

- de probleme aparute datorita sistarii temporare sau permanente a serviciilor furnizorului nostru de internet sau de eventualele defectiuni ale liniei telefonice sau alte tipuri de defectiuni care impiedica accesul la Internet;

- distrugerea sau afectarea functionalitatii portalului prin actiuni intreprinse de terte persoane;

- securitatea utilizatorilor site-ului;

- virusarea portalului;

- eventualele nemultumiri legate de aspectul si functionarea site-ului;

- modificarea setarilor personale si pentru mesajele pierdute in cazul in care software-ul portalului “e-manageri.ro” se va up-grada.

Academia Comerciala Satu Mare nu are nici o obligatie pentru daunele produse utilizatorilor, indiferent de tipul utilizatorului, in cazul pierderii informatiilor postate de utilizatori din cauzele anterior enuntate.

Serviciile prestate de Academia Comerciala Satu Mare prin intermediul portalului sunt in esenta servicii de intermediere a schimbului de informatii intre terte persoane, intre firme, intre firme si persoane, compania nefiind raspunzatoare pentru derularea ulterioara a intelegerii intre parti.

Academia Comerciala Satu Mare deruleaza prin intermediul “e-manageri.ro” campanii de promovare a unor firme, produse si servicii. Eventualele prejudicii provocate de relatia, de orice tip/fel, dintre dvs. si companiile care deruleaza campanii publicitare si promotii sau comercializeaza produse si servicii prin intermediul “e-manageri.ro” sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Academia Comerciala Satu Mare nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii.

Academia Comerciala Satu Mare nu va acorda nici o despagubire si nici o compensatie utilizatorilor platitori in cazul in care activitatea portalului se intrerupe temporar sau definitiv din motive independente de vointa firmei sau in cazul in care anunturile acestora sunt sterse din cauza nerespectarii termenilor si conditiilor de utilizare.


5. Drepturile de proprietate asupra continutului

Continutul portalului este proprietatea Academiei Comerciala Satu Mare, si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut, integral sau partial, fara acordul scris al Academiei Comerciala Satu Mare.

Continutul acestui portal este protejat prin legea drepturilor de autor, astfel ca este interzisa copierea, reproducerea, distribuirea sau crearea de produse derivate din acest continut, in totul sau in parte, fara acordul prealabil scris al furnizorului.

Utilizatorul inregistrat acorda furnizorului permisiunea de a utiliza materialele publicate pe acest site, inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca, de a utiliza numele celui care le-a transmis, precum si de a cesiona la randul lui aceste informatii oricarui alt partener, fara ca pentru aceasta utilizatorul care le-a postat pe “e-manageri.ro” sa pretinda vreo compensatie.

Totodata Academia Comerciala Satu Mare nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs; compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.


6. Politica de confidentialitate

Politica furnizorului este de a proteja si respecta intimitatea utilizatorilor inregistrati. Prin urmare, furnizorul se obliga sa nu dezvaluie datele private ale utilizatorului, cu exceptia urmatoarelor situatii:

- atunci cand legea impune, sau in vederea apararii intereselor furnizorului, intr-un proces intentat acestuia;

- pentru a proteja si apara drepturile Academia Comerciala Satu Mare;

- in circumstante deosebite, pentru a proteja si apara interesele altor utilizatori.

Academia Comerciala Satu Mare poate revizui oricand politica de confidentialitate prin actualizarea acestei pagini, ceea ce va conduce automat la anularea oricarui alt document anterior. De aceea va sugeram sa vizitati periodic paginile referitoare la “confidentialitate”.


7. Incetarea contractului

Administratorul site-ului, daca considera de cuviinta, va poate bloca autentificarea, accesul la pagina de web, utilizarea serviciilor e-manageri.ro de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv, inclusiv dar nu limitat la lipsa de folosire.

Daca se considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul termenilor si conditiilor de utilizare “e-manageri.ro” poate deasemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor in totalitate sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile portalului, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata si luati la cunostinta si sunteti de acord ca “e-manageri.ro” poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra precum si toate informatiile in legatura cu acesta, inclusiv dar nu limitat la mesajele primite si/sau trimise, fisierele din contul dumneavoastra, datele stocate in baza de date, si/sau sa interzica orice acces ulterior la astfel de fisiere sau la serviciile portalului.

Sunteti de acord ca “e-manageri.ro” nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul portalului.


8. Dispozitii finale

Utilizarea site-ului presupune acceptarea termenilor si conditiilor stabilite prin prezentul document, considerat contract, astfel ca implicit utilizatorul devine parte contractanta.

Furnizorul are dreptul sa modifice termenii si conditiile continute in prezentul contract, fara o prealabila anuntare, utilizatorul avand obligatia si posibilitatea de a se informa in legatura cu modificarile intervenite, prin accesarea acestei pagini.

Orice litigii ivite in legatura cu aplicarea si interpretarea conditiilor si termenilor din prezentul document, sunt de competenta instantelor de drept comun de la sediul furnizorului.

Termenii si conditiile prezentate in acest document se impun in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si “e-manageri.ro”.

|  linkuri utile  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  despre noi  |  contact  |  memoreaza pagina  |  ajutor  |  stiri  |  firme/judete  |